A MAIORICA SACRA CUIDAM DEL PATRIMONI RELIGIÓS

NOMÉS PROTEGIM EL QUE VALORAM, I SOLS VALORAM EL QUE CONEIXEM

Maiorica Sacra veu la llum com un projecte germà de Catalonia Sacra, el qual nasqué amb la voluntat de dinamitzar el patrimoni cultural dels bisbats amb seu a Catalunya. És indispensable lloar la noble iniciativa d’aquestes Esglésies germanes, resultant un estímul fonamental en la transmissió de la fe, la cultura i el patrimoni. D’aquesta manera, MAIORICA SACRA beu de l’experiència d’un projecte amb una trajectòria consolidada, amb la qual es refermen uns valors comuns i uns objectius de treball compartits.

Maiorica Sacra i Catalonia Sacra demostren un compromís ferm, basat en la col·laboració en benefici dels dos territoris i projectes, estudiant, conservant i difonent el seu patrimoni historicoartístic.

Així, la Vicaria per al Patrimoni Històric i Cultural del Bisbat de Mallorca arrenca aquesta obra, amb la voluntat de donar a conèixer i dinamitzar les entitats i els projectes dependents de la Diòcesi, així com amb la voluntat d’acollir i ajuntar totes les iniciatives entorn del patrimoni sacre de Mallorca.

Les nostres línies de treball es basen en tres objectius: difondre la tasca patrimonial del Bisbat a tota la comunitat, generar activitats i projectes per a la millora del seu coneixement i establir les bases per a una divulgació del patrimoni religiós de Mallorca.

Amb aquesta màxima neix Maiorica Sacra: una aposta ferma per a la difusió del patrimoni sacre de Mallorca.