Comparteix la noticia:

Un dissabte al mes s’obre el Convent Concepcionista Palau de Sineu

A partir del mes de març, el segon dissabte de cada mes, es faran dues visites guiades al Palau-Convent de Sineu. Les primeres visites seran el dissabte 09 de març, i les inscripcions s’obriran el dilluns 26 de febrer, fins a completar aforament. 

L’horari de les visites guiades s’anunciarà a través de les xarxes socials i la plana web de Maiorica Sacra, i s’informarà de les diferents formes d’inscripció, que es realitzaran mensualment.

Des del 2021, el Bisbat de Mallorca treballa en el pla de conservació, restauració i difusió del Convent Concepcionista Palau de Sineu; actuant sobre les necessitats diagnosticades i programant les diferents actuacions. Aquest 2024 s’estabilitza el programa de difusió del Palau Convent, iniciat el 2023, per afavorir l’accessibilitat i el gaudi del patrimoni cultural a tota la societat.  

Aquest programa també preveu la realització d’activitats especials amb motiu de la festivitat local de Sant Marc, el 25 d’abril, ampliant així el ventall de possibilitats de visita.

Mentrestant, segueixen en actiu els treballs d’inventari de béns mobles, l’adequació de magatzems de béns culturals, la restauració del fons d’etnologia, el manteniment dels espais exteriors i dependències agrícoles, així com el control i supressió de diferents plagues.

MÉS NOTÍCIES